Werkgever

Op Zoek naar Sterke Kandidaten

Werkgever

Als je sterke kandidaten voor je organisatie wilt aantrekken, begeef je je in een concurrerende markt. Veel retailers zijn op zoek naar meer kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie op alle niveaus binnen organisaties.

Maar wie zijn nu die sterke topkandidaten die jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? Welke kandidaten maken nu écht het verschil?

Het verlengstuk van je eigen netwerk

Kandidaten uit het eigen netwerk van medewerkers van bedrijven hebben vaak de voorkeur. Logisch, je weet daarmee wat je in huis haalt. Maar wat als het eigen netwerk niet voldoende of niet de juiste kandidaten oplevert?

Adverteren en het benaderen van onbekende kandidaten is tijdrovend en levert niet altijd de beste kandidaat op.

De samenwerking met Netwerkt is in feite het uitbreiden van het eigen netwerk. Omdat we ruim 21 jaar actief zijn in de werving en selectie in de retail, hebben we een enorm netwerk opgebouwd.

Dit netwerk wordt onderhouden door onze functiespecialisten die met kandidaten in contact blijven en gedurende hun carriere volgen. Dat betekent dat we niet alleen goed zicht hebben op de beste fit, maar ook inzichtelijk hebben welke kandidaten “in” zijn voor een overstap.

Werving en selectie, recruitment retail, kandidaten, kandidaat, retail vacature, retail management vacature
Logistiek, logistieke vacature, logistiek manager, logistieke manager vacature, logistiek management, logistiek management vacature

Functiespecialisme

Onze specialisatie gaat verder dan onze focus op retail. Onze negen specialisten zijn elk gericht op een eigen functiegebied waaronder:

 • Filiaalmanagement
 • Supermarkt- en bouwmarktmanagement
 • Regiomanagement
 • Category management en marketing
 • HR
 • Logistiek
 • Commerciële zorg
 • Finance
 • Executive search
 • Automotive
 • Food en foodservice
 • E-commerce

Gesprekspartner

Door de functiespecialismen zijn onze specialisten niet alleen een goede gesprekspartner voor jou als opdrachtgever, maar ook voor de kandidaten die we in beeld hebben. De specialisten hebben diepgaande kennis van de functies en van de benodigde competenties. Bovendien hebben de functiespecialisten een goed beeld van de concurrentie op de arbeidsmarkt in de retail. Welke salarissen zijn marktconform en is het geboden (en het gevraagde) salaris reëel.

Op zoek naar een werving en selectie bureau binnen de retail

Welkom bij netwerkt.nl – Uw Partner in Werving en Selectie

Bij netwerkt.nl zijn we gepassioneerd over de mensen die het succes van bedrijven aandrijven. We begrijpen dat de juiste talenten een bedrijf kunnen transformeren, de toekomst kunnen vormgeven en het naar nieuwe hoogten kunnen stuwen. Daarom zijn we hier, om uitzonderlijke kandidaten te verbinden met vooruitstrevende organisaties en te helpen bij het opbouwen van sterke, productieve teams. Onze missie is eenvoudig: de kloof overbruggen tussen uitzonderlijk talent en geweldige bedrijven. We zijn toegewijd aan het maken van het wervingsproces zo soepel mogelijk, waarbij we de juiste mensen aan de juiste kansen koppelen. We geloven dat een goed geplaatst individu niet alleen een bedrijf kan veranderen, maar ook zijn eigen carrière kan bevorderen.