Supermarkt en bouwmarktmanagement

Jouw functiespecialisme

Supermarkt en bouwmarktmanagement

De winkel is de plek waar alles samenkomt. Het is de showroom van de organisatie waar offline en online retail elkaar ontmoeten. Filiaalmanagement is een prachtig vak en kan een mooie springplank zijn voor een toekomst in de detailhandel.

Voor leidinggevende functies in de supermarkt, de bouwmarkt of andere winkels in de non-food, ben je bij Netwerkt aan het goede adres.

Bekijk het actuele aanbod aan vacatures voor de positie filiaalmanager in de super- of bouwmarkt. Zit jouw ideale job er niet tussen? Schrijf je dan in en wij nemen contact met je op als er een interessante vacature komt die aansluit bij jouw profiel.

Onze specialist

Marius is jarenlang actief geweest in het operationeel- en HR-management van een supermarktketen. Grote groepen mensen en winkels aansturen was zijn grote passie. Hij kent de retail, met alle facetten, ’door en door’.

Als recruiter is Marius goed op de hoogte van de mogelijkheden binnen winkelorganisaties en heeft hij (met name) binnen de supermarkt- en bouwmarktbranche al vele professionals op verschillende functies en niveaus mogen bemiddelen.

Marius is snel in staat om aan de hand van een juiste intake met de opdrachtgever, aan te voelen wie daar wel en niet zou kunnen passen. Zijn grote netwerk binnen de retail maken dat hij vervolgens de juiste match kan maken. Er wordt over hem gezegd dat hij zowel de taal van de opdrachtgever als de kandidaten spreekt.

Filiaalmanager vacature, filiaalmanager vacatures, filiaalmanager, filiaalmanagers, filiaal manager, supermarkt manager, bouwmarktmanager, supermarktmanager vacature, bouwmarktmanager vacature, supermarkt manager, bouwmarkt manager, supermarkt vacature, bouwmarkt vacature
regiomanager retail, vacature regiomanager retail, regio manager vacatures, regiomanager, vacatures regiomanager, regiomanager retail vacatures, regiomanager vacature, vacature regiomanager, vacature district manager, vacature rayonmanager,Commerciële zorg, vacature commerciële zorg, optiek, audiciens, thuiszorgwinkels, vacature optiek, vacature audiciens, vacature thuiszorgwinkels

De procedure

Ter voorbereiding op het kennismakingsgesprek met de werkgever informeert Marius je uitgebreid over het bedrijf. Zorg er zelf ook voor dat je de nodige informatie verzamelt: bekijk de website, zoek naar informatie op socials en bezoek een aantal filialen!

Door goed voorbereid het gesprek in te gaan vergroot je de kans op een succesvolle afronding aanzienlijk. Bovendien is het sowieso interessant om je te verdiepen in het bedrijf waar je waarschijnlijk gaat werken.