Specialisatie per vakgebied

De verschillende functiespecialismen van Netwerkt

Jouw specialisme

We kijken graag met je mee naar jouw volgende carrièrestap. Onze functiespecialisten zijn volledig thuis in de specifieke arbeidsmarktaspecten van jouw functie. Of het nu gaat om filiaalmanagement, supermarktmanagement, regiomanagement, category management, logistiek management of verschillende directie- of MT-posities.

Op de pagina “Ons team” vind je de functiespecialist die bij jou past. Staat jouw functie er niet bij? Wij hebben ook zicht op vele andere posities in de retail. Onze recruitment consultants helpen je graag verder.

Wil je meer weten over onze functiespecialismen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Onze specialismen

Onze specialisatie gaat verder dan onze focus op retail. Onze negen specialisten zijn elk gericht op een eigen functiegebied. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de specialisaties.

Netwerk, Netwerkt, specialist retail, retail, werving en selectie

De procedure

Ter voorbereiding op het kennismakingsgesprek met de werkgever informeert Sander je uitgebreid over het bedrijf. Zorg er zelf ook voor dat je de nodige informatie verzamelt: bekijk de website, zoek naar informatie op socials en bezoek een aantal filialen!

Door goed voorbereid het gesprek in te gaan vergroot je de kans op een succesvolle afronding aanzienlijk. Bovendien is het sowieso interessant om je te verdiepen in het bedrijf waar je waarschijnlijk gaat werken.