Sandy Kruithof

Directeur Netwerkt retail Functiespecialist category management en marketing

Sandy is wat men noemt een echt retaildier. Haar eerste baan in Nederland was op de winkelvloer waar ze vervolgens bij een topretailer op het hoofdkantoor ging werken. In 2009 is Sandy bij Netwerkt in dienst gekomen. “Toen ik zelf nog op de winkelvloer stond had ik nooit kunnen bedenken dat ik later top professionals binnen de retail zou gaan bemiddelen.“

De afgelopen jaren heeft Sandy als recruiter vele retail professionals op verschillende functies en niveaus mogen bemiddelen. Haar vacature portefeuille bevat onder andere space management, logistiek management, marketing, winkeloperatie (MT-niveau), trade marketing en category management. Category management is haar functiespecialisme.

Als functiespecialist is Sandy op de hoogte van de mogelijkheden op het vakgebied category management. “Ik kom graag in contact met (junior) category managers, unit managers, en hoofd commercie. Netwerken en sparren kan ook altijd!”

Sandy pakt elke procedure met volledige toewijding aan en luistert naar elke kandidaat en opdrachtgever met oprechte interesse. “Voor mij gaat het om een samenwerking. Ik denk graag mee en zet mijn jarenlange kennis en ervaring graag in om als sparringpartner te fungeren.”

Nieuwsgierig naar welke kansen er voor jou zijn? Neem contact op met Sandy of schrijf je in.

Sandy’s motto: “Als je iets doet, doe het dan goed!”

Contactgegevens:
E-mail: sandy@netwerkt.nl
Telefoon: +31 6 5044 0691