Over ons

Wie zijn wij?

Over ons

Ontdek jouw toekomst in de retail met ons! Of je nu direct een nieuwe baan zoekt, of nog oriënteert, wij helpen je bij elke stap.

Met diepgaande retailkennis adviseren we over de beste vervolgstap, passende bedrijven en belangrijke overwegingen, zoals beloning en flexibiliteit. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de beste fit in de retail!

Mensen maken het verschil

Hoe groot het succes binnen een organisatie, afdeling, winkel ook is, in de meeste gevallen is het terug te voeren naar mensen. 

Bij Netwerkt zijn we gepassioneerd over deze mensen. Doorlopend spreken we retailers op alle niveaus. Of we nu een concrete passende vacature hebben of niet, we willen je graag leren kennen. Door deze manier van contact met zowel onze opdrachtgevers als kandidaten weten we welke posities vacant komen en welke kandidaten zich oriënteren op een nieuwe loopbaanstap. We kennen de cultuur binnen organisaties en begrijpen als geen ander wie op welke plek succesvol kan zijn.

Onze missie is eenvoudig: uitzonderlijk talent koppelen aan geweldige retailbedrijven. Een organisatie helpen haar doelen te realiseren en tegelijkertijd een van onze kandidaten helpen om precies die uitdaging of loopbaanstap aan te gaan waar zij of hij al jaren van droomt, dat is onze win-win.

Over Netwerkt, missie en visie netwerkt, werving en selectie, recruitment, vacature in de retail, vacatures in de retail, retail vacature, retail vacatures
Over Netwerkt, missie en visie netwerkt, werving en selectie, recruitment, vacature in de retail, retail vacature, retail vacatures

Waarom Netwerkt kiezen?​