Onno Knoppert

recruiter commerciële functies in food en hospitality
Recruitment Consultant Functiespecialist commerciële functies in food en hospitality

Met een achtergrond in de hotellerie (een mensenbedrijfstak bij uitstek) ontwikkelde Onno een scherp gevoel voor menselijke verhoudingen. Hij ontwikkelde zich op jonge leeftijd al in gastheerschap, leidinggeven en commerciële doelen overtreffen.

Met de start van zijn eigen bedrijven in food, krijgt Onno steeds meer lol in het ontwikkelen van mensen. Niet alleen maar kijken naar opleiding of leeftijd, maar oog hebben voor de echte talenten van mensen. Daag mensen uit; geef ze ruimte en verantwoordelijkheid en je zult verbaasd zijn over de resultaten die ze boeken.

“Voor mij is recruitment ook kijken naar de minder voor de hand liggende matches. Tijdens de intake van de vacature wil ik vooral de cultuur, passie en ambitie van de opdrachtgever scherp krijgen. Ik vertaal dat vervolgens naar de waardevolle karaktereigenschappen en relevante competenties van de ideale kandidaat.”

Onno werkt bij Netwerkt als zelfstandig recruiter en heeft de focus op commerciële functies in de wereld van food en hospitality. Met zijn enorme netwerk is de kans groot dat de juiste match snel is gevonden.

Als je eens wilt sparren over de volgende stap in je loopbaan of als je organisatie behoefte heeft aan nieuw talent, neem dan contact op met Onno. Hij gaat graag voor je aan de slag om die ultieme match mogelijk te maken.

Onno’s motto: “Ondernemen is doen!”

Contactgegevens:
E-mail: onno@netwerkt.nl
Telefoon: +31 6 1092 4090