Niels den Hartigh

Recruitment Consultant Functiespecialist logistiek, supply chain en operations

Niels is lange tijd werkzaam geweest in de retail bij verschillende grote retailorganisaties, voordat hij de overstap heeft gemaakt naar recruitment. Met zijn HRM en operations achtergrond was het een logische stap om aan de slag te gaan als zelfstandig recruitment consultant.

Niels: ’’Het werk als recruitment consultant is een mooi en vooral heel dankbaar vak. Door middel van oprechte waarde en aandacht te schenken aan iemands toekomst en werkgeluk. Met dit werk verander je mensenlevens, je zorgt ervoor dat de kandidaat kan groeien en kan blijven ontwikkelen. Door middel van effectieve verbindingen tussen mensen en organisaties is mijn doel altijd de ideale match tussen opdrachtgever en kandidaat te creëren. Met vanuit daar het feit dat zowel de opdrachtgever als de kandidaat waardering en dankbaarheid tonen, geeft aan dat je werk impact heeft en gewaardeerd wordt.’’

Niels heeft als functiespecialismen onder zijn hoede; logistiek en supply chain in de breedste zin van het woord. Hij komt dan ook graag in contact met mensen die in deze geweldige, onmisbare branche (willen) werken en die horizontaal of verticaal een stap willen maken. Want zonder logistiek staat alles stil!

Niels’ motto: “When you can dream it, you can do it!”

Contactgegevens:
E-mail: niels@netwerkt.nl
Telefoon: +31 6 2469 4548