Karin Swinkels

Recruitment Consultant Functiespecialist commerciële zorg

Karins’ carrière vond haar oorsprong in het ondernemersgezin waar ze uit komt, haar ouders runden een supermarkt en bakkerij. Hoewel ze aanvankelijk dacht dit bedrijf voort te zetten, trok het studentenleven haar richting een rechtenstudie. Haar eerste professionele stap als jurist bij de Nederlandse Bakkerij Stichting werd echter snel gevolgd door een overstap naar de retail, waar haar passie tot bloei kwam.

Na een succesvol management traineeship en een studie bedrijfskunde, begon Karin aan een indrukwekkende carrière bij verschillende vooraanstaande retailorganisaties, variërend van food en drug tot parfumerie en optiek. Ze bekleedde leidinggevende posities in zowel Operations als Commercie, met haar laatste rol als Retail Directeur bij Eye Wish Opticiens.

Karin’s overtuiging over het essentiële verband tussen betrokken en bevlogen medewerkers en tevreden klanten leidde tot mooie resultaten waaronder het worden van Retailer of the Year met Eye Wish Opticiens in 2020-2021. Karin erkent de specifieke uitdagingen en nuances binnen verschillende retailsectoren. Haar ervaring benadrukt de cruciale rol van medewerkers, vooral in sectoren waar persoonlijk advies en zorg van groot belang zijn.

Karins’ reis bracht haar bij Netwerkt, waar ze haar loopbaan een nieuwe wending gaf. Bij Netwerkt richt zij zich op het scheidsvlak waar gezondheidszorg en retail samenkomen. Haar doel is duurzame samenwerkingen te creëren waarbij zowel maatschappelijke betrokkenheid als commerciële resultaten er mogen zijn. Ze zet haar ervaring in om de beste fit te realiseren door vaardigheden en ervaringen te verbinden met persoonlijkheden die perfect passen bij organisaties in commerciële retail; goed horen, goed zien, een gezonde levensstijl.

Als jij een commerciële zorg (retail-)organisatie bent die gelooft in de impact van medewerkers op klantrelaties, of als je een kandidaat bent die maatschappelijke betrokkenheid wil combineren met commerciële resultaten, nodigt Karin je van harte uit om een afspraak te maken en haar expertise te verkennen. Samen kunnen jullie de weg naar succes in commerciële retail bewandelen

In het hart van Karins’ carrière staat het motto: “Gelukkige medewerkers, blije klanten, resultaten!”

Contactgegevens:
E-mail: karin@netwerkt.nl
Telefoon: +31 6 1285 8258