Johan Verheij

Recruitment Consultant Functiespecialist automotive, techniek en renewable

Johan heeft een professionele loopbaan van vijftien jaar met leidinggevende ervaring in de inkoop en operations bij (internationale) corporate bedrijven in verschillende sectoren achter de rug.

“De keuze voor recruitment was snel genomen, het zelfstandig ondernemerschap heeft mij altijd getrokken en ik help mensen graag op weg in hun loopbaan. De stap naar zelfstandig recruitment consultant was daardoor een voor de hand liggende keuze”.

“Als recruitment consultant ben ik pas tevreden als er een ideale match ontstaat tussen de werkgever en de kandidaat. Een ideale match hoeft niet de meest voor de hand liggende te zijn, zolang er een langdurige werkrelatie ontstaat, waarbij de kandidaat een mooie stap maakt en de werkgever boven verwachting tevreden is met de nieuwe werknemer. Ik wil bij iedereen het “wow” effect bewerkstelligen, daar haal ik voldoening uit! ”

Johan is actief in de automotive, techniek en renewable branche met als functiespecialismen vestigingsmanagers en vestigingsdirecteuren en verschillende sales functies binnen de technische sector.

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou? Neem gerust contact op met Johan of schrijf je in.

Johan’s motto: “Durf te doen, riskeer te groeien, bereik je dromen.”

Contactgegevens:
E-mail: johan@netwerkt.nl
Telefoon: +31 6 1447 8859