Human Resources

Jouw functiespecialisme

Human Resources

Mensen maken het verschil! Als HR-professional zorg je ervoor dat jouw organisatie haar doelen bereikt door een omgeving te creëren waarin iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. Met het maximale wordt natuurlijk niet alleen het bedrijfsresultaat bedoeld, maar ook de persoonlijke groei en het werkplezier van al jouw collega’s.

We bemiddelen verschillende rollen binnen het HR-vakgebied. Van HR-adviseur tot specialist, in bijvoorbeeld L&D tot HR-directeur. Bekijk hier ons actuele aanbod aan vacatures. Zit jouw ideale job er niet tussen? Schrijf je dan in en wij nemen contact met je op als er een interessante vacature komt die aansluit bij jouw profiel.

Onze specialist

Chris is onze specialist in HR-functies. Na zelf 25 jaar actief te zijn geweest in HR-rollen van junior HR-adviseur tot CHRO van een internationale retailer, helpt hij nu met veel plezier vakgenoten aan een nieuwe stap in hun loopbaan.

Chris denkt graag met je mee over kansen in de markt, ontwikkelingen in het vakgebied of natuurlijk over de match met een van de openstaande vacatures.

Het gebeurt regelmatig dat HR-vacatures vertrouwelijk bij ons worden uitgezet. Deze vind je dus niet altijd op onze website. Via een open gesprek kunnen jullie samen de mogelijkheden onderzoeken, voor nu of in de toekomst.

Human Resources, HR, Human Rescources vacature, HR vacature, HR vacaturs, HR business partner, Senior HR business partners, HRM manager, HRM manager vacature, CHR vacature
Human Resources, HR, Human Rescources vacature, HR vacature, HR vacaturs, HR business partner, Senior HR business partners, HRM manager, HRM manager vacature, CHR vacature

De procedure

Ter voorbereiding op een kennismakingsgesprek met de werkgever word je uitgebreid geïnformeerd over het bedrijf. Zorg er zelf ook voor dat je de nodige informatie verzamelt: bekijk de website, lees het sociaal jaarverslag, zoek naar informatie op socials en bezoek een aantal filialen!

Een goede voorbereiding geeft je een goed beeld van de organisatie en de functie. Dit helpt bij het maken van je eigen afweging, maar het heeft natuurlijk ook een positieve invloed op het gesprek bij je eventuele nieuwe werkgever.