Solliciteer in één keer bij 20 bedrijven

Met een gesprek solliciteren op 350 winkelmanagement vacatures

Het beste plek gesprek

Wil je gewoon eens rondkijken naar wat er allemaal mogelijk is? Zonder dat je al precies hoeft te weten wat je wilt en waarbij je kunt checken of je nog op de juiste plek zit? Past je salaris nog, zijn er ergens anders betere doorgroeikansen of past de cultuur bij een andere organisatie gewoon beter?

20 werkgevers (food en non-food) in de detailhandel hebben via Netwerkt de handen ineen geslagen. Voer één gesprek met onze collega Sander om te bekijken welke werkgever en welke baan het beste bij je past. Wij zorgen er dan voor dat je op gesprek kan bij een van deze bedrijven.

Hoe het werkt?

Schrijf je in door alleen je naam en telefoonnummer door te geven en vermeld daarbij ‘het beste plek gesprek’ of stuur een whatsapp/sms met je naam naar 06 1113 4427. Mailen mag natuurlijk ook en kan naar sander@netwerkt.nl.

Sander neemt vervolgens contact met je op en samen gaan jullie sparren over jouw wensen en ambities qua salaris, doorgroeimogelijkheden, locatie en cultuur. Misschien kom je er achter dat je nog op je plek zit, maar het kan ook zijn dat je toe bent aan een nieuwe stap.
In dat geval gaat Sander vervolgens kijken welk bedrijf het beste past en begeleidt jou in het proces. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Filiaalmanager vacature, filiaalmanager vacatures, filiaalmanager, filiaalmanagers, filiaal manager
Filiaalmanager vacature, filiaalmanager vacatures, filiaalmanager, filiaalmanagers, filiaal manager

Wie doen er mee?

Onderstaande bedrijven doen allemaal mee met het beste plek gesprek van Netwerkt: 
Action, Amac, Beter Bed, Dirk, Ici Paris XL, Jan Linders, Jumpsquare, Kruidvat, Kwantum, Kwikfit, Leen Bakker, Spar University, Specsavers, Sportcity, Van Der Valk International, Vomar, Ranzijn, Xenos en Zeeman.

Zoals je ziet een heel divers aanbod uit verschillende branches.