Gerrit Eikenaar

Functiespecialist Gerrit Eikenaar
Recruitment Consultant Functiespecialist finance

Met een rijke achtergrond in de financiële sector, waar Gerrit zowel in commerciële bedrijven (met name retail) als in overheidsorganisaties heeft gewerkt, is hij de ideale persoon om financiële professionals te koppelen aan de juiste bedrijven. Gerrit is zelfstandig recruiter bij Netwerkt en richt zich voornamelijk op functies zoals controller, financieel manager en financieel directeur.

“Voor mij is recruitment meer dan alleen het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Het gaat om het creëren van waarde, zowel voor de kandidaat als voor de opdrachtgever. Een succesvolle match geeft mij een enorme voldoening en energie.”

Met zijn ervaring in diverse toezichthoudende functies (RvC/RvT), waaronder zowel commerciële als maatschappelijke organisaties, brengt Gerrit een uniek perspectief en diepgaand begrip van de zakelijke en bestuurlijke aspecten van de financiële wereld.

Als je op zoek bent naar een stap in je carrière binnen finance, of als je organisatie behoefte heeft aan top financieel talent, neem dan zeker contact op met Gerrit. Hij staat klaar om zijn expertise en netwerk in te zetten voor jouw succes.

Gerrit’s motto: “Waarde creëren door de perfecte match – dat is waar het allemaal om draait.”

Contactgegevens:
E-mail: gerrit@netwerkt.nl
Telefoon: +31 6 5428 8062