Food en foodservice

Jouw functiespecialisme

Food en foodservice

Je bent een sales professional in de wereld van FMCG, food of hospitality en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Of het nu gaat om A-merk fabrikanten, groothandels, producenten, cateraars of horecaformules, bij ons ben je aan het juiste adres!

Vanuit onze specialisatie ‘commerciële functies’ ondersteunen wij bij de werving en selectie van ambitieuze kandidaten met een passie voor de wereld van food en hospitality. De functies die we bemiddelen variëren van accountmanager, key-accountmanager, salesmanager tot commercieel directeur.

Bekijk hier ons actuele aanbod aan vacatures. Zit jouw ideale job er niet tussen? Schrijf je dan in en wij nemen contact met je op zodra er een interessante vacature komt die aansluit bij jouw profiel.

Onze specialist

Met een achtergrond in de hotellerie (een mensenbedrijfstak bij uitstek) ontwikkelde Onno een scherp gevoel voor menselijke verhoudingen. Hij ontwikkelde zich op jonge leeftijd al in gastheerschap, leidinggeven en commerciële doelen overtreffen.

Met de start van zijn eigen bedrijven in food, krijgt Onno steeds meer lol in het ontwikkelen van mensen. Niet alleen maar kijken naar opleiding of leeftijd, maar oog hebben voor de echte talenten van mensen. Daag mensen uit; geef ze ruimte en verantwoordelijkheid en je zult verbaasd zijn over de resultaten die ze boeken.

Als je wilt sparren over de volgende stap in je loopbaan of als je organisatie behoefte hebt aan nieuw talent, neem dan contact op met Onno. Hij gaat graag voor je aan de slag om die ultieme match mogelijk te maken.

category manager, category managers, category management, category management manager, vacature category manager, category
Filiaalmanager vacature, filiaalmanager vacatures, filiaalmanager, filiaalmanagers, filiaal manager

De procedure

Ter voorbereiding op het kennismakingsgesprek met de werkgever word je uitgebreid geïnformeerd over het bedrijf. Zorg er zelf ook voor dat je de nodige informatie verzamelt: bekijk de website, lees het sociaal jaarverslag, zoek naar informatie op social media en bezoek een aantal filialen.

In onze selectieprocedure kijken we niet alleen naar competenties en persoonlijkheid, maar onderzoeken we ook samen of, en waarom de functie en de specifieke branche zo goed bij je past. Juist dit laatste maakt vaak het verschil waarmee we ervoor zorgen dat je de juiste stap in jouw loopbaan voor de toekomst maakt! Ontdek ons actuele aanbod aan vacatures en schrijf je in voor een mogelijke toekomstige match.