Finance

Jouw functiespecialisme

Finance

Financiële scherpzinnigheid maakt het verschil! Als financieel professional binnen de retailsector draag je bij aan het bereiken van de organisatiedoelen door het creëren van een omgeving waarin elke euro telt. Optimalisatie van de financiële stromen bevordert niet alleen het bedrijfsresultaat, maar draagt ook bij aan de groei van je collega’s en de dynamiek van de winkelervaring. De financial in de retail zorgt voor borging, sturing en inzicht.

Wij matchen diverse rollen binnen financieel management, van junior controller tot CFO. Ontdek hier ons actuele aanbod aan vacatures. Is jouw gewenste positie momenteel niet beschikbaar? Meld je aan en we nemen contact op zodra er een passende uitdaging beschikbaar komt die aansluit bij jouw profiel.

Onze specialist

Gerrit is dé specialist in financiële functies binnen de retail. Met meer dan 25 jaar ervaring bij vooraanstaande retailketens, gebruikt hij zijn kennis en netwerk om jou te ondersteunen in je carrière. Gerrit kijkt verder dan de cijfers en werkt met jou aan een loopbaan die past bij jouw ambities en vaardigheden.

Het gebeurt vaak dat we exclusieve financiële rollen in de retail toevertrouwd krijgen. Deze zijn niet altijd zichtbaar op onze website. In een persoonlijk gesprek met Gerrit kun je de kansen en mogelijkheden in de huidige markt verkennen, voor nu en in de toekomst.

Sollicitatietips, tips om te solliciteren, solliciteren, hoe te sollicteren
Finance, finance vacatures, finance vacature, financiële vacature, financiële vacatures, financieel professional, financieel management, CFO, controller, financiële administratie,

De procedure

Ter voorbereiding op je gesprek met een potentiële werkgever voorzien we je van diepgaande informatie over het bedrijf. Het is ook aan jou om actief onderzoek te doen: bestudeer de website, analyseer financiële rapporten, verken nieuws over het bedrijf in de media, en bezoek indien mogelijk een aantal winkels.

Een grondige voorbereiding geeft niet alleen inzicht in de organisatie en de rol die je ambieert, maar versterkt ook jouw positie tijdens het sollicitatiegesprek. Zo maak je een geïnformeerde keuze en laat je een sterke indruk achter bij je toekomstige werkgever