Filiaalmanagement

Jouw functiespecialisme

Filiaalmanagement

De winkel is de plek waar alles samenkomt. Het is de showroom van de organisatie waar offline en online retail elkaar ontmoeten. Filiaalmanagement is een prachtig vak en kan een mooie springplank zijn voor een toekomst in de detailhandel.

Voor leidinggevende functies in de supermarkt, de bouwmarkt of andere winkels in de non-food, ben je bij Netwerkt aan het goede adres.

Bekijk hier het actuele aanbod aan vacatures voor de positie filiaalmanager. Zit jouw ideale job er niet tussen? Schrijf je dan in en wij nemen contact met je op als er een interessante vacature komt die aansluit bij jouw profiel.

Onze specialist

Sander is gespecialiseerd in vacatures voor filiaalmanagers en assistent filiaalmanagers en beheert de vacature portefeuille van meer dan 20 retailers in de food en non-food. Dat betekent dat je door middel van één gesprek met Sander, zicht hebt op vacatures bij veel verschillende bedrijven. Grote kans dus dat er iets tussen zit wat goed aansluit bij wat jij zoekt.

Soms voer je het kennismakingsgesprek met Sander via Teams om reistijd te beperken, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in ons kantoor. Samen bekijken jullie welk bedrijf qua locatie, cultuur, arbeidsvoorwaarden en ambities het beste bij je past.

Als jullie samen tot een interessante optie zijn gekomen, begeleid Sander je tijdens de sollicitatieprocedure.

Filiaalmanager vacature, filiaalmanager vacatures, filiaalmanager, filiaalmanagers, filiaal manager
Filiaalmanager vacature, filiaalmanager vacatures, filiaalmanager, filiaalmanagers, filiaal manager

De procedure

Ter voorbereiding op het kennismakingsgesprek met de werkgever informeert Sander je uitgebreid over het bedrijf. Zorg er zelf ook voor dat je de nodige informatie verzamelt: bekijk de website, zoek naar informatie op socials en bezoek een aantal filialen!

Door goed voorbereid het gesprek in te gaan vergroot je de kans op een succesvolle afronding aanzienlijk. Bovendien is het sowieso interessant om je te verdiepen in het bedrijf waar je waarschijnlijk gaat werken.