Faila den Boon

Directeur en mede-eigenaar Functiespecialist executive

Naast Directeur is Faila ook de bedenker, oprichter en eigenaar van Netwerkt werving & selectie. In 2002 is zij met de onderneming gestart met als doel een pragmatisch, no-nonsense werving en selectiebureau op te bouwen als tegenhanger van de klassieke bureaus; een resultaatgericht bureau met duidelijke toegevoegde waarde zonder opsmuk en wollige verhalen. Inmiddels heeft Faila Netwerkt opgebouwd tot een sterke, gezonde organisatie die marktleider is in de werving & selectie voor de detailhandel. Het gedreven team dat zij inmiddels heeft opgebouwd, zorgt er elke dag weer voor dat de juiste kandidaten bij de juiste opdrachtgever, voor de juiste functie worden bemiddeld.

Met haar marketingachtergrond ziet Faila overal kansen en denkt uitsluitend in oplossingen. Daarbij is zij erg goed in het stellen van scherpe, ambitieuze deadlines en bij haar geldt altijd: afspraak is afspraak!

Het CV van Faila laat 25 jaar ondernemerschap zien voorafgegaan door een carrière als Marketing Manager. Haar opleidingen in de marketing (NIMA A, B en C) hebben de basis gelegd voor de ontwikkeling van de Netwerkt-formule.

Faila is een echte bouwer die met haar gedrevenheid en energie haar omgeving weet te inspireren. Ze is zeer positief ingesteld en straalt op en top enthousiasme uit. Faila staat altijd open voor haar collega’s en hoewel zij zichzelf geen echte coach noemt, zijn persoonlijke ontwikkeling en het durven tonen van kwetsbaarheid, kernwaarden van de onderneming.

Faila’s motto: “Leven is het meervoud van LEF!”

Contactgegevens:
E-mail: faila@netwerkt.nl
Telefoon: +31 6 5051 0343