E-commerce

Jouw functiespecialisme

E-commerce

Binnenkort komt hier een pagina voor de functiespecialisme e-commerce. 

Als je meer wilt weten over onze functiespecialismen ga dan naar de betreffende pagina.

Onze specialist

Sander is gespecialiseerd in vacatures voor filiaalmanagers en assistent filiaalmanagers en beheert de vacature portefeuille van meer dan 20 retailers in de food en non-food. Dat betekent dat je door middel van één gesprek met Sander, zicht hebt op vacatures bij veel verschillende bedrijven. Grote kans dus dat er iets tussen zit wat goed aansluit bij wat jij zoekt.

Soms voer je het kennismakingsgesprek met Sander via Teams om reistijd te beperken, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in ons kantoor. Samen bekijken jullie welk bedrijf qua locatie, cultuur, arbeidsvoorwaarden en ambities het beste bij je past.

Als jullie samen tot een interessante optie zijn gekomen, begeleid Sander je tijdens de sollicitatieprocedure.

Filiaalmanager vacature, filiaalmanager vacatures, filiaalmanager, filiaalmanagers, filiaal manager
Filiaalmanager vacature, filiaalmanager vacatures, filiaalmanager, filiaalmanagers, filiaal manager

De procedure

Ter voorbereiding op het kennismakingsgesprek met de werkgever informeert Sander je uitgebreid over het bedrijf. Zorg er zelf ook voor dat je de nodige informatie verzamelt: bekijk de website, zoek naar informatie op socials en bezoek een aantal filialen!

Door goed voorbereid het gesprek in te gaan vergroot je de kans op een succesvolle afronding aanzienlijk. Bovendien is het sowieso interessant om je te verdiepen in het bedrijf waar je waarschijnlijk gaat werken.