Commerciële zorg

Jouw functiespecialisme

Commerciële zorg

Jij bent een retailprofessional op zoek naar een functie waarbij naast het behalen van commerciële resultaten, ook maatschappelijke relevantie van belang is. Of het nu gaat om optiek, audiciens, thuiszorgwinkels of andere sectoren waar zorg en commercie elkaar raken, bij ons ben je aan het juiste adres!

Vanuit onze specialisatie ‘commerciële zorg’ ondersteunen wij bij de werving en selectie van ambitieuze kandidaten met een passie voor zorg. De functies die we bemiddelen variëren van klantenservice, regiomanagement, category management, marketing en staffuncties, van junior management tot directieniveau.

Bekijk hier ons actuele aanbod aan vacatures. Zit jouw ideale job er niet tussen? Schrijf je dan in en wij nemen contact met je op zodra er een interessante vacature komt die aansluit bij jouw profiel.

Onze specialist

Karin is een betrokken, mensgerichte en innovatieve matchingspecialist op het gebied van commerciële zorg. Met jarenlange ervaring in de retail, waaronder in de optiek, begrijpt zij de impact van de juiste mensen op de juiste plaats als geen ander. Karin denkt graag mee met kandidaten en opdrachtgevers over kansen in deze markt en over de perfecte match met de beschikbare vacatures.

Commerciële zorg, vacature commerciële zorg, optiek, audiciens, thuiszorgwinkels, vacature optiek, vacature audiciens, vacature thuiszorgwinkels
regiomanager retail, vacature regiomanager retail, regio manager vacatures, regiomanager, vacatures regiomanager, regiomanager retail vacatures, regiomanager vacature, vacature regiomanager, vacature district manager, vacature rayonmanager,Commerciële zorg, vacature commerciële zorg, optiek, audiciens, thuiszorgwinkels, vacature optiek, vacature audiciens, vacature thuiszorgwinkels

De procedure

Ter voorbereiding op het kennismakingsgesprek met de werkgever word je uitgebreid geïnformeerd over het bedrijf. Zorg er zelf ook voor dat je de nodige informatie verzamelt: bekijk de website, lees het sociaal jaarverslag, zoek naar informatie op social media en bezoek een aantal filialen.

In onze selectieprocedure kijken we niet alleen naar competenties en persoonlijkheid, maar onderzoeken we ook samen of, en waarom de functie en de specifieke branche zo goed bij je past. Juist dit laatste maakt vaak het verschil waarmee we ervoor zorgen dat je de juiste stap in jouw loopbaan voor de toekomst maakt! Ontdek ons actuele aanbod aan vacatures en schrijf je in voor een mogelijke toekomstige match.