Chris Overbeek

Directeur en mede-eigenaar Functiespecialist executive en HR

Na bijna 25 jaar werkzaam te zijn in het HR-vak, waarvan 15 jaar als HR-directeur binnen (internationale) retailorganisaties, wisselde Chris zijn rol als klant naar mede-eigenaar van Netwerkt. De no-nonsense houding en de kwaliteit van Netwerkt sluiten naadloos aan op Chris zijn persoonlijke overtuigingen over recruitment en talent management. Dus toen hij zijn eigen loopbaan een andere wending wilde geven kwam Netwerkt bijna als vanzelfsprekend opnieuw op zijn pad!

Het succesvol werven van talent begint bij de juiste vraag vanuit de organisatie. Deze vraag ‘scherp’ krijgen is waar Chris plezier in heeft (en naar eigen zeggen goed in is). Het realiseren van de beste fit is een combinatie van vaardigheden en ervaringen matchen aan een persoonlijkheid die past bij het bedrijf. Juist dit laatste zorgt voor een échte duurzame samenwerking. “Ik zie mezelf dan ook als een manager van enorme talentpool. Professionals en hun wensen en drijfveren kennen en dit matchen aan ambitieuze retailorganisaties is waar ik energie van krijg.”

Chris zijn functiespecialismen vallen één op één samen met zijn eigen ervaringsgebieden; directie/ hoger management rollen en uiteraard HR-functies.

Gewoon eens praten over je eigen ambities en loopbaanwensen of over HR-vraagstukken binnen je organisatie? Chris komt graag met je in gesprek!

Chris’ motto: “Iedere dag een stapje beter, dan wordt het vanzelf fantastisch!”

Contactgegevens:
E-mail: chris@netwerkt.nl
Telefoon: +31 6 5782 6796