Category management

Jouw functiespecialisme

Category management

Als category manager ben jij dé specialist die als geen ander weet hoe je een productgroep in de markt moet zetten. Je zorgt voor een sterk assortiment binnen jouw categorie. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Dan is er een grote kans dat wij de juiste vacature voor jou in ons assortiment hebben!
Netwerkt heeft regelmatig nieuwe vacatures in bemiddeling voor de functie category manager bij vele interessante retailorganisaties.

Bekijk hier het actuele aanbod aan vacatures voor de positie category manager. Zit jouw ideale job er niet tussen? Schrijf je dan in en wij nemen contact op met jou als er een interessante vacature komt die aansluit bij jouw profiel.

Onze specialist

Sandy is gespecialiseerd in vacatures voor (assistent) category managers, unitmanagers, inkopers en vacatures op het gebied van marketing, planning en merchandising. Dat betekent dat zij je goed kan adviseren over de inhoud van deze functies bij verschillende retailers.

Soms voer je het kennismakingsgesprek met Sandy gericht op een bepaalde vacature, maar ook een open gesprek om met Sandy over je toekomst te sparren, is zeer nuttig. Bovendien heeft ze je daarmee in beeld voor interessante posities die we in de toekomst in bemiddeling krijgen.

category manager, category managers, category management, category management manager, vacature category manager, category
Logistiek, logistieke vacature, logistiek manager, logistieke manager vacature, logistiek management, logistiek management vacature

De procedure

Ter voorbereiding op een kennismakingsgesprek met de werkgever informeert Sandy je uitgebreid over het bedrijf. Zorg er zelf ook voor dat je de nodige informatie verzamelt: bekijk de website, zoek naar informatie op socials en bezoek een aantal filialen!

Door goed voorbereid het gesprek in te gaan vergroot je de kans op een succesvolle afronding aanzienlijk. Bovendien is het sowieso interessant om je te verdiepen in het bedrijf waar je waarschijnlijk gaat werken.