Automotive

Jouw functiespecialisme

Automotive en filiaalmanagement

De automotive markt blijft een boeiend terrein waar technologie, duurzaamheid en consumentengedrag samenkomen om de toekomst van mobiliteit vorm te geven. Het is een dynamische en evoluerende sector die continu wordt gevormd door technologische vooruitgang, veranderende consumentenvoorkeuren en regelgevende verschuivingen. Van elektrificatie tot autonome voertuigen; de industrie ondergaat een ware revolutie.

Leidinggevende en commerciële functies in de automotive markt zijn uitdagend, maar ook uiterst lonend voor degenen die gedreven zijn door innovatie, teamwork en het streven naar uitmuntendheid in een dynamische en competitieve industrie.

Voor leidinggevende en commerciële functies in de automotive, is Netwerkt de juiste plek voor jou. Bekijk het actuele aanbod aan vacatures voor posities in de automotive. Zit jouw ideale job er niet tussen? Schrijf je dan in en wij nemen contact met je op als er een interessante vacature komt die aansluit bij jouw profiel.

Onze specialist

Johan heeft een achtergrond in het operationeel- en inkoopmanagement in de toeleveringsketen voor de automotive markt. Zijn affiniteit met deze markt is groot, op jonge leeftijd werkte hij al in autogarages. Hij hielp mee sleutelen aan auto’s en droeg zorg voor de perfecte aflevering van nieuwe en gebruikte auto’s.

Johan is graag in contact met mensen en hecht veel waarde aan een goede relatie met zowel de opdrachtgever als de kandidaten.

Als recruiter is Johan goed op de hoogte van de mogelijkheden binnen dealerorganisaties en werkt hij met grote automotive bedrijven om de juiste personen op de juiste plek te krijgen.

Filiaalmanager vacature, filiaalmanager vacatures, filiaalmanager, filiaalmanagers, filiaal manager
Filiaalmanager vacature, filiaalmanager vacatures, filiaalmanager, filiaalmanagers, filiaal manager

De procedure

Ter voorbereiding op het kennismakingsgesprek met de werkgever informeert Johan je uitgebreid over het bedrijf.
Zorg er zelf ook voor dat je de nodige informatie verzamelt: bekijk de website, zoek naar informatie op socials en bezoek een aantal filialen!

In het sollicitatieproces wordt goed gekeken of de sterke punten van een kandidaat goed aansluiten bij de functie en de organisatie, zodat we zeker weten dat voor de kandidaat en de opdrachtgever een langdurige werkrelatie kan ontstaan. Door goed voorbereid het gesprek in te gaan vergroot je de kans op een succesvolle afronding aanzienlijk. Bovendien is het sowieso goed om je te verdiepen in het bedrijf waar je waarschijnlijk gaat werken.